/>
 
Heryaman Art 

Kareta api dirujak
Kumaha ngasaannana
Aki-aki bogoh ka budak
Kumaha perasaannana

Hiji dongeng dua carita
Henteu panjang ngadongengna
Nini nonggeng aki kabita
Kabita kunu peotna

Aya embe jeung manuk puyuh
Manuk incuing reujeung belekok
Lamun ente ngomong teu puguh
Ku uing arek dibekok





Leave a Reply.